桂花蓮子糕

桂花蓮子糕

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 1u. 10min
Totaal 3u.
8 杯

Ingrediënten

  • 1500 克
  • 新鮮蓮子 浸泡1小時,以牙籤去除蓮子芯
    100 克
  • 桂花蜜
    120 克
  • 洋菜粉
    1 大匙
  • 乾桂花 (optioneel)
    10 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 杯

Eiwitten 3 g
Calorieën 365 kJ / 87 kcal
Vetten 0.1 g
Vezels 1 g
Koolhydraten 19.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...