Apparaten en accessoires
紫蘇豆乳燒子排
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
4 人份
Ingrediënten
-
紫蘇梅 去籽,只取梅肉60 克
-
豆腐乳 (詳見要訣)40 - 60 克
-
豬肋排 切段(3公分),以滾水川燙去血水600 克
-
綜合甜椒 (紅、黃皆可),切厚圓片150 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
28.8 g
Calorieën
1811 kJ /
432 kcal
Vetten
29.3 g
Vezels
2 g
Koolhydraten
13 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
台灣四季好味道
70 recepten
Taiwan
Taiwan