Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignon
- 1 gousse d'ail
- 10 g d'huile neutre, et un peu pour la poêle
- 100 g de lard fumé, détaillé en cubes (2-3 cm)
- 450 g de viande de bœuf à bourguignon, détaillé en cubes (3 cm)
- 10 g de farine de blé
- 150 g de carottes, émincées en rondelles
- 300 g de vin rouge corsé
- 1 bouquet garni
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 150 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3082 kJ / 735 kcal
- Eiwitten
- 79 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 28.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bœuf carottes
2 Std.
Bœuf carotte
1 godz. 35 min
Bœuf bourguignon
2 Std. 30 Min
Paupiettes de veau en sauce, champignons et légumes
1 godz.
Lapin chasseur et pommes de terre sautées
1 Std. 30 Min
Poulet de la "Mère Blanc"
1 godz. 15 min
Lapin à la moutarde
1 godz.
Blanquette de veau
1 godz. 15 min
Blanquette de veau
1 godz.
Lapin marengo
1 godz.
Pot-au-feu
1 godz. 35 min
Blanquette de veau vapeur
1h 10min