Konfitura jabłkowo-jeżynowa

Konfitura jabłkowo-jeżynowa

4.8 167 beoordeling
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 30min
4 słoiki

Ingrediënten

  • 15 g korzenia imbiru, świeżego obranego, pokrojonego na kawałki
  • 1000 g jabłek bez gniazd nasiennych, pokrojonych w ćwiartki
  • 300 g jeżyn, świeżych
  • 100 g cukru
  • 1 - 2 szczypty cynamonu, mielonego
  • 15 g soku z cytryny świeżo wyciśniętego

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 słoik

Natrium 4 mg
Eiwitten 1.9 g
Calorieën 1100.1 kJ / 262.9 kcal
Vetten 0.9 g
Vezels 10.1 g
Verzadigd vet 0 g
Koolhydraten 67.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...