Przecier pomidorowy (passata) z chili i czosnkiem

Przecier pomidorowy (passata) z chili i czosnkiem

4.9 63 beoordeling
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
4 słoiki

Ingrediënten

  • 2 - 4 czerwone papryczki chili, świeże z gniazdami nasiennymi lub bez, pokrojone na kawałki (patrz wskazówka)
  • 4 ząbki czosnku
  • 2800 - 3200 g pomidorów pokrojonych w ćwiartki, np. San Marzano, Lima, malinowych
  • 2 - 4 łyżeczki soli
  • 40 g oleju

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 słoik

Natrium 1517.5 mg
Eiwitten 7 g
Calorieën 1008 kJ / 240.8 kcal
Vetten 11.5 g
Vezels 9.3 g
Verzadigd vet 1 g
Koolhydraten 32.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...