Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Kruche ciasto
- 100 g masła, zimnego, pokrojonego na kawałki
- 80 g cukru
-
20
g cukru waniliowego, wykonanego w TM
of 20 g cukru wanilinowego - 1 jajko
- 250 g mąki pszennej
- 1 łyżeczka proszku do pieczenia
Masa sernikowa
- 250 g rabarbaru, bez łyka, pokrojonego w 1 cm plastry
- 210 g cukru
- 3 jajka
-
80
g budyniu śmietankowego, w proszku, bez cukru (2 opakowania)
of 80 g budyniu waniliowego, w proszku, bez cukru (2 opakowania) - 200 g serka kremowego, podzielonego na kawałki
- 500 g twarogu, tłustego, podzielonego na kawałki
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1658 kJ / 396 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ciasto twarogowe z agrestem
50min
Batoniki sernikowo-jeżynowe
8h 30min
Sernik walentynkowy z borówkami
4h 30min
Sernik czekoladowy z gruszkami w winie
13h 50min
Ciasto z jagodami pod bezową kołderką
2h
Sernik makowy z jabłkami
7h 40min
Tarta z winogronami i galaretką
5h 40 min
Sernik jogurtowy z brzoskwiniami
15h
Sernikobrownie z malinami
6h 40min
Ciasto śliwkowe z polewą bezową
2 Std. 10 Min
Sernik bananowy
7h 55min
Kokosanka z owocami
1h 20min