Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 1 bouquet de persil frais
- 50 g d'amandes émondées
- 50 g de pistaches, décortiquées, émondées et non salées
- 50 g de pignons de pin
- 50 g de dattes dénoyautées
- 50 g de figues sèches
- 2 c. à café de ras el-hanout
- 1 c. à café de miel
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1000 g d'épaule d'agneau désossée, désossée
- 20 g d'huile d'olive
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3015 kJ / 726 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 59 g
Alternatieve recepten
Navarin d'agneau
1h 15min
Tajine d'agneau aux abricots et au miel
1 godz. 30 min
Poulet aux gombos à la brésilienne
50 min
Lasagne de poisson aux asperges et poireau
1 godz. 30 min
Agneau de Pâques vapeur et petits légumes
1 godz. 30 min
Boulettes d'agneau à l'indienne
50 min
Cotriade
1h
Croustillant méditérranéen
1h 15min
Caille au pain d'épices et cassis
1h
Gigot d'agneau farci à l'orientale
1 godz. 30 min
Gâteau à la vanille et aux amandes
3h 30min
Sachertorte
14 Std. 30 Min