Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g Gruyère, in Stücken
- 2 Frühlingszwiebeln, in Stücken (ca. 3 cm)
- 30 g Olivenöl
- 250 g Risottoreis
- 150 g Weißwein
- 700 g Wasser
-
1 ½
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - ½ TL Salz
- 150 g Trauben, hell, kernlos, größere Trauben halbiert
- 150 g Gorgonzola
- ¼ TL Pfeffer
- 20 g Butter
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2535 kJ / 605 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 56 g
- Vetten
- 31 g
- Vezels
- 2.3 g
Alternatieve recepten
Walnuss-Risotto mit gebackenen Tomaten
40 Min
Basilikum-Risotto mit Mozzarella und Schmortomaten
35min
Risotto mit Birne und Gorgonzola
35min
Risotto mit Steinpilzen
50min
Risotto mit Basilikum
40 Min
Vier-Käse-Risotto mit karamellisierten Walnuss-Birnen
35min
Rucola-Risotto
35min
Kräuterrisotto mit Ziegenkäse
45min
Pasta mit Gorgonzola und Birne
40 Min
Spinat-Risotto mit Ziegenkäse
35min
Blauschimmelkäse-Walnuss-Sauce
15 min
Risotto mit Birnen
55 min