Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g Parmesan, in Stücken
- 80 g Butter, weich, in Stücken
- 5 Eier
- 200 g Milch
- 100 g Mehl
- 1 TL Salz
- 2 Knoblauchzehen
- 40 g Olivenöl
- 900 g Blattspinat, TK, aufgetaut und gut ausgedrückt
- 1 gestr. TL weißer Pfeffer, gemahlen
-
200
g Lachsfilet, frisch, ohne Haut, in Stücken
of 200 g Räucherlachs, in Stücken - 1 TL Zitronensaft
- 200 g Sahne
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3323 kJ / 794 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 61 g
- Vezels
- 7.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lachs-Spinat-Lasagne
1h 20min
Pfannkuchen mit Chilifüllung
45min
Fisch-Piccata
1h
Basilikum-Nocken-Auflauf
1h
Fischfilet im Basilikumteig
1h
Seelachs unter der Kartoffel-Kürbis-Kruste mit Chablissauce
1h
Pfannkuchen mit Bologneser Füllung
1h
Brokkoli-Lachs-Lasagne
1h 30min
Spinat-Speck-Pfannkuchen
1h 20min
Flammkuchen mit Pfifferlingen und Speckcreme
1h 15min
Pfannkuchenröllchen mit Schinken al forno
1h 10min
Lachs-Spinat-Lasagne
1h 50 min