Compatibele versies
Farfalle z tagliatelle z cukinii w sosie z mascarpone Laury Drost
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 - 400 g cukinii
- 2 ząbki czosnku
- 40 g cebuli, pokrojonej w ćwiartki
- 20 g oliwy z oliwek
- 250 g sera mascarpone, podzielonego na kawałki
- 100 g liści szpinaku baby, świeżych
- 1 ½ łyżeczki soli
- 3 - 4 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
- 3 - 4 szczypty gałki muszkatołowej, mielonej
- 800 - 900 g wody
- 250 g makaronu, suchego, typu farfalle (kokardki)
- ser parmezan (ok. 40 g), rozdrobniony, do podania (opcjonalnie)
- pestki dyni (ok. 40 g), prażone, do podania (opcjonalnie)
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1725.1 kJ / 412.3 kcal
- Eiwitten
- 10.9 g
- Koolhydraten
- 43.2 g
- Vetten
- 22.2 g
- Verzadigd vet
- 10.5 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 910.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto szparagowe
20 Min
Tagliatelle ze szpinakiem
30min
Risotto ze świeżymi pomidorami
30min
Tagliatelle ze szparagami i pesto bazyliowym; Tiramisu truskawkowe w szklankach
1h 25 min
Zielone cannelloni
1 Std. 45 Min
Spaghetti à la carbonara ze szparagami
35min
Pasta à la Norma
50min
Tagliatelle z zielonymi szparagami
40min
Lasagne brokułowa z łososiem
1 Std. 30 Min
Gnocchi w kremowym sosie ze szparagami
50min
Zielone tagliatelle z mascarpone i gruszką
25 min
Muszle makaronowe z pszenicy durum faszerowane ricottą i szpinakiem
1 godz. 35 min