Appareils et accessoires
Balletjes in tomatensaus
Prép. 15min
Total 1h 10min
4 portie
Ingrédients
Gehaktballetjes
-
brood vers of oudbakken, in stukken gesneden40 g
-
melk80 g
-
bladpeterselie, vers alleen bladeren6 - 12 takjes
-
teentje knoflook (optionnel)1
-
rundergehakt400 g
-
eieren2
-
zout½ theelepel
-
zwarte peper, gemalen1 snuifje
Tomatensaus
-
olie plus extra voor het invetten20 gram
-
teentje knoflook1
-
uien in partjes gesneden200 g
-
tomatenblokjes uit blik600 g
-
zout1 theelepel
-
zwarte peper, gemalen1 snuifje
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
1323.3 mg
Protides
25.8 g
Calories
1876.6 kJ /
448.5 kcal
Lipides
29.3 g
Fibre
4.2 g
Graisses saturées
9.7 g
Glucides
22.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Wij geloven in de kracht van eigen creaties
30 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Dubai Chocolate Pistacheballetjes
Pas d’évaluation
Chocolade-Sinaasappel Posset
5h 40min
Stoofvlees
3h 10min
Butternutsoep met Curry en Mango
30min
Mille-feuille van Krab, Erwten en Avocado
Pas d’évaluation
Pasta met crème van pistache
30min
Spaghetti carbonara
30min
Balletjes in Tomatensaus op grootmoeders wijze
50min
Chocoladetaart met Pistache
4h 45min
Verfrissende Melkdrank
5min
Vegan Toastjes met Geroosterde Paprika en Cashewnotenpasta
30min
No-Bake-Tiramisu-Taart
7h 30min