Appareils et accessoires
Balletjes in tomatensaus
Prép. 15min
Total 1h 10min
4 portie
Ingrédients
Gehaktballetjes
-
brood vers of oudbakken, in stukken gesneden40 g
-
melk80 g
-
bladpeterselie, vers alleen bladeren6 - 12 takjes
-
teentje knoflook (optionnel)1
-
rundergehakt400 g
-
eieren2
-
zout½ theelepel
-
zwarte peper, gemalen1 snuifje
Tomatensaus
-
olie plus extra voor het invetten20 gram
-
teentje knoflook1
-
uien in partjes gesneden200 g
-
tomatenblokjes uit blik600 g
-
zout1 theelepel
-
zwarte peper, gemalen1 snuifje
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
1323.3 mg
Protides
25.8 g
Calories
1876.6 kJ /
448.5 kcal
Lipides
29.3 g
Fibre
4.2 g
Graisses saturées
9.7 g
Glucides
22.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Wij geloven in de kracht van eigen creaties
30 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Gehaktballen in tomatensaus
3h 40min
Stoofvlees
3h 10min
Chocolade-Sinaasappel Posset
5h 40min
Honey BBQ Chicken
Pas d’évaluation
Hertenzadel met Veenbessencompote, Champignonknoedels en rode Kuri-pompoen
Pas d’évaluation
Zalm met broccoli en honing-mosterdsaus
40min
Pasta met crème van pistache
30min
Rijst met Zeevruchten
Pas d’évaluation
Balletjes in Tomatensaus op grootmoeders wijze
50min
Gebakken Varkenshaasje met Rijst
1h 20min
Mosselen Marinière
Pas d’évaluation
Aalsterse Vlaai
1h