Appareils et accessoires
Gehaktbrood met spinazie-kaasvulling
Prép. 25min
Total 1h 15min
4 porties
Ingrédients
-
extra vergine olijfolie plus extra om in te vetten
-
Parmezaanse kaas in stukken50 g
-
uien gehalveerd50 g
-
teentje knoflook naar smaak1 ½ - 2
-
verse peterselie enkel de blaadjes4 takjes
-
broodkruimels40 g
-
rundergehakt400 g
-
eieren2
-
vers gemalen zwarte peper½ tl
-
zout2 tl
-
50 g Cheddar kaas, in schijfjes (2-3 mm)Gruyère kaas in schijfjes (2-3 mm)50 g
-
verse babyspinazie25 g
-
extra vergine olijfolie20 g
-
gele paprika in stukken (3-4 cm)450 g
-
verse basilicumbladeren4 - 5
-
400 g verse tomaten, in stukken (2-3 cm)tomatenblokjes uit blik400 g
-
water200 g
-
suiker (optionnel)1 snuifje
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Protides
35 g
Calories
2128 kJ /
508 kcal
Lipides
31 g
Fibre
6.1 g
Glucides
18 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Gebakkrans met geroosterde groenten
1h 40min
Eieren in falafel korst met yoghurtsaus
50min
Steak au Poivre
20min
Gestoomde peren met chocolade-kardemomsaus
40min
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35min
Preiquiche
1h 45min
Vleesgehaktbrood met champignons
1h 5min
Thaise groene curry en citroengras met rijst
1h 50min
Kipballetjes in tomatensaus met spaghetti
1h
Vleesballetjes met tomatensaus
45min
Gehaktbrood
1h 20min
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30min