Appareils et accessoires
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
Prép. 25min
Total 50min
2 porties
Ingrédients
Biefstuk
-
filets mignon (ossenhaas)2
-
zout naar eigen smaak
Aardappelen
-
water600 g
-
nieuwe aardappelen of krieltjes225 g
-
verse rozemarijn1 takje
-
olijfolie1 el
-
zout½ tl
Gepeperde Parmezaanse saus
-
Parmezaanse kaas in stukken55 g
-
zwarte peperkorrels1 el
-
verse tijm enkel de blaadjes5 takjes
-
sjalotten in stukken55 g
-
boter in stukken55 g
-
kippenbouillon140 g
-
brandy30 g
-
bloem1 el
-
opklopbare room, 30-40% V.G.55 g
Afwerking
-
koolzaadolie1 el
-
boter1 el
-
Roquefort kaas verkruimeld55 g
-
verse rozemarijn (optionnel)
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
55 g
Calories
5113 kJ /
1222 kcal
Lipides
92 g
Fibre
5 g
Glucides
36 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Valentijn
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Fruit minestrone met saffraan crème
40min
Kip met pompoen-massaman curry en kokossoep
Pas d’évaluation
Spaghetti carbonara
40min
Kippenborstfilet met topping van courgette
50min
Steak tartaar
30min
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35min
Lamsstoofpotje
1h 45min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45min
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50min
Zalm en couscous pakjes, met zongedroogde tomaten
35min
Champagne en bessen trifle
3h 40min
Gevulde paprika's met rijst en tomatensaus
1h