Appareils et accessoires
Mosselen in kruidige tomatensaus
Prép. 15min
Total 45min
4 porties
Ingrédients
-
ui gehalveerd120 g
-
teentje knoflook1
-
olijfolie85 g
-
½ tl gedroogde pepervlokken, volgens smaakgemalen cayennepeper volgens smaak½ tl
-
mosselen, vers, schoongemaakt in de schaal1000 g
-
gehakte tomaten, uit blik of vers200 g
-
droge witte wijn100 g
-
zout1 snuifje
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
6 g
Calories
1076 kJ /
257 kcal
Lipides
22 g
Fibre
1.1 g
Glucides
4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Het basiskookboek
174 Recettes
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min
Ovengebakken Groentechips
1h 45min
Kabeljauw in tomatensaus
30min
Traditionele Taiwanese vleeszijde
Pas d’évaluation
350 g sjalot kleuren
Pas d’évaluation
200-300 g ui glaceren
Pas d’évaluation
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
40min
Venusschelpen op zeemanswijze
30min
Chocoladetruffels
2h 45min
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35min
Sous-vide kip pakketjes met rode paprika saus
2h 10min
Mosselen in romige witte wijnsaus
45min