Appareils et accessoires
Zalmtartaar
Prép. 10min
Total 10min
6 porties
Ingrédients
-
roze peperkorrels plus extra om te garneren1 tl
-
verse dille alleen de blaadjes, plus wat extra om te garneren2 takjes
-
zalmfilet, vers in 3 stukken gesneden300 g
-
citroensap vers geperst40 g
-
olijfolie2 el
-
Worcestershire saus½ tl
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
waterkers bladeren100 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
10 g
Calories
560 kJ /
134 kcal
Lipides
10 g
Fibre
0.5 g
Glucides
1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Het basiskookboek
174 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min
Zalmvlecht
Pas d’évaluation
Gegrilde zeevruchten plank
Pas d’évaluation
Gorgonzola spread
Pas d’évaluation
Multi-inzetbaar | Pulled pork in taco's / in loempia's / in salades
Pas d’évaluation
Sous-vide miso aubergine
2h 45min
Lam in korst op Italiaanse wijze
5h
Kalkoenburgers
Pas d’évaluation
Appels met cidersabayon
Pas d’évaluation
Venusschelpen op zeemanswijze
30min
Citroensorbet met schuimwijn
10min
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1h