Appareils et accessoires
Viscurry
Prép. 15min
Total 35min
4 porties
Ingrédients
-
ui gehalveerd1
-
wortelen in stukken400 g
-
olie20 g
-
prei in ringen (1 cm)100 g
-
currypoeder mild3 tl
-
water100 g
-
kokosmelk400 g
-
fijn zout1 tl
-
vers gemalen zwarte peper½ tl
-
witte visfilet, zonder vel in stukken (2-3 cm) (koolvis of kabeljauw)500 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
25 g
Calories
1490 kJ /
359 kcal
Lipides
23 g
Fibre
4.1 g
Glucides
11 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Cookidoo® Aan tafel 2021
10 Recettes
Benelux
Benelux
Snel op tafel
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Kabeljauw in tomatensaus
30min
Aardbeien- en chocoladetaart
3h
Balsamicozalm met courgettenoedels
25min
Groenten-aardappelsalade met kip
1h 15min
Mediterrane visschotel
1h 30min
Vislasagne met courgette
1h
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30min
Vislasagne met asperges en prei
1h 30min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4h
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40min
Snelle Thaise kipcurry
40min