Appareils et accessoires
Zalm met broccoli en honing-mosterdsaus
Prép. 10min
Total 40min
4 portie
Ingrédients
-
teentjes knoflook2
-
olijfolie20 g
-
honing20 g
-
mosterd20 g
-
citroensap, vers geperst10 g
-
water500 g
-
groentebouillon poeder1 tl
-
400 g aardappel, geschild, in blokjes gesneden (1,5 cm)zoete aardappel geschild, in blokjes gesneden (1,5 cm)400 g
-
broccoliroosje kleine stukjes (3 cm)400 g
-
zalmfilet, vers (4 stuks)800 g
-
zout¼ tl
-
zwarte peper, gemalen3 - 4 snuifjes
-
feta kaas150 g
-
olijfolie2 el
-
gedroogde pepervlokken¼ tl
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
2391.6 mg
Protides
57.2 g
Calories
3101 kJ /
741 kcal
Lipides
43.1 g
Fibre
6.6 g
Graisses saturées
11.6 g
Glucides
35.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Met eenvoudige ingrediënten creëren we magie
30 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Mediterrane groentepasta
Pas d’évaluation
Bloemige Focaccia
Pas d’évaluation
Veelzijdige gladde soep
45min
Spaghetti Bolognese
40min
Glutenvrije pompoentaart met chocolade en noten
Pas d’évaluation
Geroosterde wortelen met tijm en munt met de Peeler
30min
De eerste hap: Puree van Rode Biet en Aardappelen met Rundvlees
30min
Verfrissende Melkdrank
5min
Balletjes met dadels en noten
Pas d’évaluation
Macadamia Chocolade Koekjes
45min
Kalkoen-Currystoofpot met Rijst
Pas d’évaluation
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
30min