Appareils et accessoires
Tomatensoep met Burrata
Prép. 5min
Total 35min
4 porties
Ingrédients
-
rijpe tomaten type heirloom, in vieren1000 g
-
rode ui in schijfjes gesneden (1-1,5 cm)100 g
-
knoflookteentjes4
-
olijfolie30 g
-
zout½ tl
-
zwarte peper, gemalen3 snuifjes
-
groentebouillon150 g
-
basilicumblad, vers plus extra voor garnering40 gram
-
slagroom (ong. 48% vet)40 g
-
burrata (ongeveer 4 bolletjes)230 g
-
knapperig brood in blokjes, voor de garnering
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
675.9 mg
Protides
16.1 g
Calories
1405.8 kJ /
336 kcal
Lipides
24.6 g
Fibre
3.7 g
Graisses saturées
10.9 g
Glucides
15.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Soep, puur genieten
4 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Balletjes in tomatensaus
1h 10min
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Pas d’évaluation
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Pas d’évaluation
Spaghetti Bolognese
40min
De eerste hap: Zalm met Groenten
Pas d’évaluation
Knapperig brood
Pas d’évaluation
Spaghetti met knoflook, olijfolie en chili
30min
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
1h 20min
Croissantburgers met Lever, Kaassaus en Peterselie
25h
Oosterse Pompoensoep met Reuzegarnalen en Kerrieschuim
Pas d’évaluation
Spaghetti met tomatensaus en champignons
30min
Verse Tomatensoep
30min