Appareils et accessoires
Risottata met kip en champignons
Prép. 15min
Total 40min
4 porties
Ingrédients
-
Parmezaanse kaas in blokjes gesneden (2cm x 2cm)40 g
-
knoflookteentje in dunne plakjes gesneden1
-
paprika in stukjes gesneden (1-2 cm)150 - 180 g
-
kippendijen, zonder been en zonder vel250 g
-
olijfolie20 g
-
verse champignons in vier gesneden100 g
-
gehakte tomaten, uit blik200 g
-
paprikapoeder (optionnel)1 tl
-
water400 g
-
kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
spaghettini kooktijd (8-9 minuten)300 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
727.6 mg
Protides
24.1 g
Calories
2163.3 kJ /
517.1 kcal
Lipides
12.6 g
Fibre
13.5 g
Graisses saturées
2.9 g
Glucides
84.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Risottata
5 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Pizza met parmaham en walnoten
Keine Bewertungen
Kip Fricassee met Asperges
1 Std.
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Keine Bewertungen
Spaghetti carbonara
30 Min
Zalm met zongedroogde-tomatenpesto en groenterijst
40 Min
Spaghetti met knoflook, olijfolie en chili
30 Min
Romige pasta met kip en broccoli
30 Min
Risottata met asperges, broccoli en champignons
40 Min
Spaghetti met tomatensaus en champignons
30 Min
Rijst met kip en champignons
30 Min
Dadel curry dip
5 Min