Appareils et accessoires
Oosters runderstoofpotje met parelcouscous
Prép. 15min
Total 40min
4 porties
Ingrédients
-
koriander alleen de blaadjes4 takjes
-
peterselie alleen de blaadjes4 takjes
-
teentjes knoflook2
-
ui (1 ui), gehalveerd150 g
-
olijfolie40 g
-
kaneel2 tl
-
gemalen gember1 tl
-
½ tl saffraan draadjessaffraan, gemalen2 snuifjes
-
¼ tl zoete paprikapoederpaprika, gerookt, gemalen¼ tl
-
gemalen nootmuskaat1 - 2 snuifjes
-
800 g rundvlees biefstuk, in blokjes (3 cm)rundvlees topside steak getrimd en in blokjes (3 cm)800 g
-
1 - 2 groentebouillonblokjes (elk voor 0,5 l)groentebouillon naar believen1 - 2 el
-
bloem2 tl
-
fijn zout½ tl
-
vers gemalen zwarte peper½ tl
-
300 g couscous, medium, korrelscouscous parels300 g
-
water900 g
-
wortelen in stukken (1-2 cm)180 g
-
raap in stukken (1-2 cm)220 g
-
courgette in stukken (1-2 cm)250 g
-
rozijnen100 g
-
witte kikkererwten, uit blik gespoeld en uitgelekt240 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Protides
86.3 g
Calories
4467 kJ /
1063 kcal
Lipides
32.7 g
Fibre
15.1 g
Glucides
99.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Koken met de Varoma
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1h 10min
Wintergroente en rundvlees cholent
4h 30min
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16h 50min
Slowcooken kalfsstoofpot
2h 10min
Kippendijen met rijst in rode paprikasaus
4h 45min
Mediterrane kippenvleugels met kruiden-sinaas rijst
1h
Kippenborstfilet met topping van courgette
50min
Mediterraanse parelgerstrisotto
1h
Kippennoedelsoep
1h 35min
Tandoori kip wraps
50min
Couscous met kip, lam en pittige worstjes
1h 10min
Spaanse risotto
40min