Appareils et accessoires
Gevulde groenten
Prép. 25min
Total 1h 20min
4 porties
Ingrédients
-
courgettes (elk 130 g)2
-
aubergines (elk 400 g)2
-
witte uien (elk 120 g)2
-
water500 g
-
extra vergine olijfolie en meer voor het invetten en besprenkelen10 g
-
broodkruimels100 g
-
verse basilicumbladeren10
-
ei1
-
melk20 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Protides
9 g
Calories
1018 kJ /
243 kcal
Lipides
10 g
Fibre
5.7 g
Glucides
28 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Het basiskookboek
174 Recettes
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Mango, banaan en bosbessenpuree
10min
Lamscurry met erwten, mango, banaan en pistachenoten
1h 30min
Panuchos de cochinita pibil (Mexicaanse taco's)
35min
Gazpacho van paprika, koriander en reductie van balsamico
Pas d’évaluation
Gemarineerde zalm met rabarbersaus
Pas d’évaluation
Gestoomde kipfilet met citroenaroma
1h 15min
Fruitpapje met ontbijtgranen
Pas d’évaluation
Kokosnoot en chocoladesorbet
Pas d’évaluation
Spinazie- en tomatenquiche
1h 45min
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1h 25min
Gierst met kip en curry
35min
Gebakken spinazie met eieren
40min