Appareils et accessoires
Erwtensoep met gember, zalm met citroen en broccoli
Prép. 25min
Total 50min
4 porties
Ingrédients
-
olijfolie80 g
-
sojasaus50 g
-
bruine suiker½ tl
-
citroen liefst biologisch, zeste en sap1
-
verse zalmfilets, ontveld (150-180 g per stuk)4
-
sjalotten in stukken100 g
-
teentje knoflook1
-
prei enkel het witte gedeelte, in stukken100 g
-
verse gember (optionnel) gepeld20 - 30 g
-
selderstengels in stukken100 g
-
diepgevroren doperwtjes350 g
-
water450 g
-
zout2 tl
-
broccoliroosjes400 g
-
gemalen zwarte peper2 snuifjes
-
lichte room (ong. 18% vet) naar smaak50 - 100 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
46 g
Calories
2782 kJ /
664 kcal
Lipides
43 g
Fibre
9.4 g
Glucides
19 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Immuniteit Booster
10 Recettes
Benelux
Benelux
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Sesam zalm met sla en erwtensoep
1h
Erwtensoep met crème fraiche en knapperige ham
1h
Mysterieuze soep
45min
Kalkoenrollade met erwtenpuree en munt
35min
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45min
Zoete maïs en chorizo 'Chowder'
Pas d’évaluation
Stoofpot van linzen
2h 35min
Driekoningentaart met pompoen
Pas d’évaluation
Prei-aardappelsoep met krokant gerookte ham
40min
Romige champignonsoep
20min
Menu met erwtensoep met gember, zalm met citroen, broccoli en aardappelen
45min
Romige erwtensoep
40min