Appareils et accessoires
Romige vegan broccoli en kaas soep
Prép. 15min
Total 1h 15min
4 porties
Ingrédients
-
rauwe cashewnoten60 g
-
wit brood dik, in blokjes (2 cm)3 sneetjes
-
broccoli (ong. 500 g), , de roosjes gehalveerd indien te groot en de stengels licht geschild en in stukken (2 x 5 cm)1
-
teentjes knoflook volgens smaak3 - 5
-
ui in vier gesneden100 g
-
olijfolie30 g
-
1 volle tl groentebouillonpastagroentebouillonblokje (voor 0,5 l) verkruimeld1
-
wortel in stukken (3 cm)90 g
-
aardappel geschild, in blokjes (3 cm)200 g
-
water1100 g
-
voedingsgist vlokken40 g
-
gemengde kruiden, gedroogd¾ tl
-
paprikapoeder¾ tl
-
gemalen cayennepeper¼ tl
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper¼ tl
-
geraspte vegan kaas (optionnel) om te bestrooien
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
1032 mg
Protides
18 g
Calories
1629 kJ /
390 kcal
Lipides
17 g
Fibre
11 g
Graisses saturées
2.8 g
Glucides
36 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Vegan
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Pompoensoep
35 Min
Broccolisoep
15 Min
Soep van pompoen, bloemkool en romanesco
45 Min
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45 Min
Linzensoep met spinazie
50 Min
Menu: Slasoep, zeebaars met waterkerssaus
Keine Bewertungen
Rode bietensoep met kruidenknoedels
1 Std. 10 Min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1 Std. 15 Min
Gembersoep met rode paprika
50 Min
Zachte bloemkoolsoep
50 Min
Aardappel-preisoep
40 Min
Zachte wortelsoep met venkel
40 Min