Appareils et accessoires
Soep van groene asperges met kruidige pijnboompitten
Prép. 15min
Total 1h 10min
6 porties
Ingrédients
-
olijfolie20 g
-
groene asperges in stukken (± 3 cm)1000 g
-
teentje knoflook2
-
suiker10 g
-
uien gehalveerd (1 kleine ui)60 g
-
boter in stukken100 g
-
aardappelen in stukken150 g
-
diepgevroren spinaziebladeren ontdooid en drooggedept100 g
-
water400 g
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l) verkruimeld1
-
gemalen nootmuskaat1 snuifje
-
citroensap10 g
-
gemalen peper naar eigen smaak1 tl
-
zout naar eigen smaak1 tl
-
pijnboompitten30 g
-
verse rode chili ontdaan van zaadjes, gehakt1
-
room, min. 30% vet150 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Sodium
706 mg
Protides
6 g
Calories
1379 kJ /
330 kcal
Lipides
4 g
Fibre
3.7 g
Graisses saturées
14 g
Glucides
11 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Dagelijks en creatief
9 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35min
Pompoensoep
35min
Karnemelkijs met frambozen en sinaasappelsap
10min
Romige snijbietsoep
35min
Pompoensoep, vis met rijst en groenten, appel-peercrumble
1h
Linzensoep met spinazie
50min
Kikkererwtensoep met spinazie
40min
Prei-aardappelsoep met krokant gerookte ham
40min
Jerk kip met zoete aardappelpuree en groenten
3h 5min
Aardappel-spinaziesoep met hartige eiercustard
45min
Romige courgettensoep
25min
Zachte wortelsoep met venkel
40min