Appareils et accessoires
Tomatenrijst
Prép. 10min
Total 30min
8 porties
Ingrédients
-
uien gehalveerd150 g
-
teentjes knoflook2
-
200 g tomaten uit blikverse tomaten gehalveerd200 g
-
olijfolie50 g
-
langkorrelige rijst (niet voorgekookt)400 g
-
zout2 tl
-
water1200 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
4 g
Calories
1009 kJ /
241 kcal
Lipides
7 g
Fibre
1.6 g
Glucides
41 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Het basiskookboek
174 Recettes
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Zoete aardappel pannenkoekjes met rabarber-anijs compote
25 Min
Meel van ontbijtgranen of peulvruchten
Keine Bewertungen
Kippendijen met rijst in rode paprikasaus
4 Std. 45 Min
Gekruide noten
45 Min
Granité van koffie
8 Std. 10 Min
Hazelnootijs
Keine Bewertungen
Gemarineerde paprika's
55 Min
Aardappelen ter garnituur of voor tortilla
30 Min
Rode uiensoep met gehaktballen
40 Min
Chocoladecake
40 Min
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45 Min
Risotto met Parmezaanse kaas
30 Min