Appareils et accessoires
Vijfzadenbrood
Prép. 10min
Total 1h 50min
20 sneetjes
Ingrédients
-
water500 g
-
20 g verse gistgedroogde gist (8 g)2 tl
-
extra vergine olijfolie en meer om in te vetten30 g
-
broodmeel500 g
-
zout1 tl
-
havermout50 g
-
gemengde zaden en pitten (sesam, lijnzaad, zonnebloem, pompoen, maanzaad), en meer om te bestrooien (zie tip)150 g
-
honing30 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 sneetje
Protides
10 g
Calories
1289 kJ /
308 kcal
Lipides
13 g
Fibre
4.9 g
Glucides
36 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Het basiskookboek
174 Recettes
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Appel-notenbrood
1h 25min
Volkorenbrood, beleg en kippengehaktballetjes
2h
Heerlijke herfstdressing
Nessuna valutazione
Citrus lekkernij
50min
Volkoren hamburgerbroodjes
2h 50min
Gestoomd volkorenbrood
2h
Speltbrood
1h 45min
Boerenbrood
2h
Knapperige koekjes
1h 30min
Snelle regenboogsalade
10min
Brood van gierstmeel
2h 35min
Basisrecept Brood
3h