Appareils et accessoires
Speltbrood
Prép. 10min
Total 1h 45min
30 sneetjes
Ingrédients
-
speltgranen700 g
-
water lauw550 g
-
4 tl gedroogde gist, verkruimeldverse gist verkruimeld40 g
-
suiker2 tl
-
zonnebloempitten100 g
-
piment, gemalen1 snuifje
-
gemalen koriander¼ tl
-
zout2 tl
Niveau
facile
Infos nut. par 1 sneetje
Protides
4 g
Calories
406 kJ /
97 kcal
Lipides
2 g
Fibre
2.4 g
Glucides
16 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Het basiskookboek
174 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Gestoomde broodjes
2h 10min
Volkorenbrood, beleg en kippengehaktballetjes
2h
Koken van gierst
Pas d’évaluation
Basis brooddeeg
5min
Pistache en amandel filo spiraal
Pas d’évaluation
Gestoomd volkorenbrood
2h
Basis brooddeeg (Zuurdesem)
24h 30min
Boerenbrood
2h
Brood met olijven
2h 20min
Brood van gierstmeel
2h 35min
Basisrecept Brood
3h
Vijfzadenbrood
1h 50min