Appareils et accessoires
Eiersalade in een knapperig Paasnestje
Prép. 20min
Total 1h
12 stuks
Ingrédients
Eieren
-
eieren, medium (53-63 g) koud6
-
water te vullen tot 1L
Paasnesten
-
bloem en iets meer om te bewerken250 g
-
olijfolie30 g
-
water120 g
-
zout½ tl
Eiersalade
-
verse peterselie enkel de bladeren2 takjes
-
sjalot20 g
-
zure room, 12% vet30 g
-
mosterd10 g
-
mayonaise10 g
-
azijn10 g
-
gemalen zwarte peper2 snuifje
-
zout1 tl
-
verse bieslook (optionnel) als afwerking
Niveau
facile
Infos nut. par 1 stuk
Sodium
143.8 mg
Protides
5 g
Calories
591.3 kJ /
141.3 kcal
Lipides
5.9 g
Fibre
0.7 g
Graisses saturées
1.4 g
Glucides
16.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Paasrecepten
14 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Venkel en karwij-rogge crackers met humus
Pas d’évaluation
Gekookte eieren
20min
Lichtblauw gekleurde eieren
Pas d’évaluation
Gestoomde kalkoenfilet met ricotta, spinazie en walnotenvulling
2h
250 g sjalot fruiten
Pas d’évaluation
Een knoflook en uien mengsel fruiten
20min
300 g ui fruiten
Pas d’évaluation
200 g ui fruiten
20min
Mexicaanse dip in laagjes
25min
Gevulde kalkoen met veenbessensaus
Pas d’évaluation
Warme chocolademelk
10min
Aardappelpuree
45min