Appareils et accessoires
Mosterd-dillesaus
Prép. 10min
Total 2h 15min
1 beker
Ingrédients
-
koolzaadolie200 g
-
verse dille alleen de blaadjes10 - 15 g
-
suiker naar smaak20 - 30 g
-
witte wijnazijn20 g
-
citroensap20 g
-
Dijon mosterd of andere middelscherpe mosterd25 g
-
zachte mosterd30 g
-
eierdooier1
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper¼ tl
Niveau
facile
Infos nut. par 1 beker
Protides
10 g
Calories
8541 kJ /
2041 kcal
Lipides
211 g
Fibre
2.6 g
Glucides
32 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Het basiskookboek
174 Recettes
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Ananascarpaccio met roze Sorbet
20 min
Seitan gebraad "Wellington" met gestoomde groenten
Brak ocen
Gestoomd paaslam met groentjes
Brak ocen
Koken van parelspeltgraan
Brak ocen
Gemarineerde paprika's
55 min
Groentesoep met pasta, varkensrollade met groenten, puddinkjes, muffins
Brak ocen
Mallorcaanse vissoep
40 min
Pozole Blanco (Mexicaanse soep)
Brak ocen
Dressing van mosterd-balsamicoazijn
10 min
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35 min
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2 godz. 40 min
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
45 min