Appareils et accessoires
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
Prép. 25min
Total 2h 45min
6 porties
Ingrédients
-
gelatineblaadjes6
-
water om te weken
-
sinaasappel liefst biologisch1
-
witte asperges geschild, uiteinden afgesneden, in stukken (2 cm)150 g
-
sinaasappelsap20 g
-
room400 g
-
zout1 tl
-
gemalen cayennepeper½ tl
-
groene asperges uiteinden afgesneden, in stukken (2 cm)150 g
-
limoensap40 g
-
verse koriander4 stengels
-
rauwe cashewnoten geroosterd en gezouten50 g
-
eendenborst, met vel, zonder bot gerookt, dun gesneden120 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Protides
10 g
Calories
1292 kJ /
309 kcal
Lipides
26 g
Fibre
1.5 g
Glucides
8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Asperge
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min
Spareribs met glazuur van appel en honing
Pas d’évaluation
Amandelbretzels
Pas d’évaluation
Sabayon (Zabaglione)
15min
Pavlova-toren met gemengde bessen
5h 30min
Basis karamel
25min
Avocadotartaar met ei en zalm
45min
Asperge-langoustine terrine
10h
Gevulde kalkoen met spekrolletjes, vijgenjam en geroosterde wintergroenten
Pas d’évaluation
Bessenmousse
4h 50min
Involtini met kip en pesto van zongedroogde tomaten
50min
Kip- en aspergetaartjes
1h 35min