Appareils et accessoires
Kippenbouillonpasta
Prép. 20min
Total 45min
4 porties
Ingrédients
-
kippenvlees, ontbeend en zonder vel (van ca. 500 g kippenpoten), in stukken300 g
-
gemengde groenten (bijv. knolselderij, ui, knoflook, prei), naar behoefte in stukken200 g
-
gemengde verse kruiden (bijv. rozemarijn, tijm, peterselie), alleen de blaadjes4 takjes
-
grof zout150 g
-
witte wijn100 g
-
gedroogd laurierblad
-
hele kruidnagel1
-
korianderzaden5
Niveau
facile
Infos nut. par 4 porties
Protides
58 g
Calories
2714 kJ /
649 kcal
Lipides
35 g
Fibre
5.9 g
Glucides
8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Het basiskookboek
174 Recettes
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Tomatenketchup
1 Std. 15 Min
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Keine Bewertungen
Minuut Koolsla
10 Min
Salade van peer en spek met mosterddressing
20 Min
Kruiden- en citroenzout
1 Std.
Vleesbouillonpasta
45 Min
Groentenbouillonpasta
45 Min
Gekruide noten
45 Min
Zoete maïs en chorizo 'Chowder'
Keine Bewertungen
Koolsla
10 Min
Uiensoep
1 Std.