Appareils et accessoires
Chutney van veenbessen en rozemarijn
Prép. 10min
Total 45min
2 potjes
Ingrédients
-
rode uien gehalveerd150 g
-
suiker220 g
-
rode wijnazijn125 g
-
water185 g
-
verse rozemarijn (ong. 10 cm), naaldjes verwijderd van de steeltjes4 takjes
-
kaneelstokje1
-
zwarte peperkorrels10
-
laurierblad, gedroogd1
-
gemalen nootmuskaat¼ tl
-
gedroogde veenbessen340 g
-
fijn zout2 snuifjes
-
gemalen zwarte peper2 snuifjes
Niveau
facile
Infos nut. par 1 pot
Protides
2 g
Calories
3922 kJ /
936 kcal
Lipides
3 g
Fibre
15.1 g
Glucides
227 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Kado's uit eigen keuken
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Confituur van rabarber, aardbei en vanille
45 Min
Vegan feta in olie met kruiden
Keine Bewertungen
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Keine Bewertungen
Dracula bloed
Keine Bewertungen
Vissticks met tomatensaus
50 Min
Vinaigrette van paprika's
Keine Bewertungen
Suikerpasta
1 Std. 10 Min
Tomaat en Chili jam
1 Std. 15 Min
Tapenade gebakken kip en aardappelpuree met gekarameliseerde uien
2 Std. 15 Min
Dressing van mosterd-balsamicoazijn
10 Min
Gevulde kalkoen met veenbessensaus
Keine Bewertungen
Confituur van ananas en gember
40 Min