Appareils et accessoires
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
Prép. 30min
Total 1h
4 porties
Ingrédients
-
ui gehalveerd50 g
-
knoflookteentjes2
-
knolselder in stukken (2 cm)500 g
-
wortelen in stukken60 g
-
verse champignons80 g
-
olijfolie plus extra om te besprenkelen30 g
-
gekookte linzen gespoeld, uitgelekt250 g
-
kidneybonen, uit blik gespoeld, uitgelekt200 g
-
sojasaus20 g
-
zoete paprikapoeder1 tl
-
gemengde kruiden, gedroogd2 tl
-
biergistvlokken3 el
-
fijne havervlokken130 g
-
zout1 ½ tl
-
zoete aardappelen geschild, in stukjes (2 cm)300 g
-
sjalotten gehalveerd80 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)20 g
-
droge witte wijn100 g
-
groentebouillon150 g
-
broccoliroosjes350 g
-
water50 g
-
vers geperst limoensap om te besprenkelen
-
peterselie, vers gehakt, voor de garnering
-
gravy (vleesjus) (optionnel) voor het opdienen
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
1645.5 mg
Protides
21.2 g
Calories
2421.6 kJ /
578.8 kcal
Lipides
19.5 g
Fibre
16.7 g
Graisses saturées
4.8 g
Glucides
80.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Kerst menu
11 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Salade van Gegrilde Maïs en Koriander-Vinaigrette
25min
Boter plank met spinaziepesto
10min
Ovengebakken Groentechips
1h 45min
Rabarbertaart
55min
Roerbak met aubergines en kofu
Pas d’évaluation
Stoofpotje van champignons en worst met gerst
55min
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
40min
Sous-vide kip pakketjes met rode paprika saus
2h 10min
Knolselder parmigiana
1h 10min
Gelakte kabeljauw in Koreaanse stijl met rijst en gestoomde broccoli
30min
Vegan Brownies
2h 40min
Menu met erwtensoep met gember, zalm met citroen, broccoli en aardappelen
45min