Appareils et accessoires
Risotto met oesterzwam en champagne
Prép. 10min
Total 35min
4 porties
Ingrédients
-
uien gevierendeeld150 g
-
knoflookteentje1
-
olijfolie30 g
-
spek, elk soort in dunne plakjes gesneden100 g
-
oesterzwammen gesneden250 g
-
1 blokje vleesbouillonvleesbouillonpasta1 tl
-
300 g droge witte wijnChampagne300 g
-
water500 g
-
risottorijst300 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)30 g
-
Parmezaanse kaas geraspt50 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
480.9 mg
Protides
15.3 g
Calories
2687.9 kJ /
642.4 kcal
Lipides
27.4 g
Fibre
2.1 g
Graisses saturées
10.5 g
Glucides
69.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
140 jaar Vorwerk
16 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Romige Feta Dip
Pas d’évaluation
Gazpacho met kers en munt
Pas d’évaluation
Risotto met eekhoorntjesbrood
35min
Risotto met Parmezaanse kaas
40min
Pizza met pistache pesto, stracciatella kaas en mortadella
3h 10min
Pompoen-Appelcake met Havervlokken
1h 20min
Hummus Wraps van Erwten, Kerstomaten en Feta
Pas d’évaluation
Nasi Goreng
40min
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1h 5min
Pasta met crème van pistache
30min
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1h 15min
Risotto met Parmezaanse kaas
30min