Appareils et accessoires
Lamskroon met Paddenstoelenrisotto
Prép. 25min
Total 40min
6 portie
Ingrédients
Lamskroon
-
lamsvlees lamskroon, beenderen schoongemaakt1200 g
-
zout om te kruiden
-
peper, gemalen om te kruiden
-
olie2 el
-
boter50 g
-
rozemarijn, vers3 takjes
-
tijm, verse3 takjes
-
teentjes knoflook plat gedrukt2
-
witte wijn60 g
Paddenstoelenrisotto
-
Parmezaanse kaas in stukjes (2 cm)70 g
-
sjalot gehalveerd60 g
-
teentje knoflook1
-
verse champignons in blokjes (2 cm)400 g
-
boter20 g
-
olijfolie30 g
-
risottorijst375 g
-
kalfsfond of lamsfond900 g
-
zout1 ½ - 2 tl
-
peper, gemalen1 tl
Afwerking
-
bieslook, vers fijngehakt10 g
Niveau
difficile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
2130 mg
Protides
42 g
Calories
5221 kJ /
1248 kcal
Lipides
92 g
Fibre
2 g
Graisses saturées
40 g
Glucides
57 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Feestelijk Koken met de Thermomix® Sensor
5 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Brioche met Cacao en Witte-Chocoladestukjes
Pas d’évaluation
Vegan Oesterzwam Soep
Pas d’évaluation
Bietencarpaccio met Burrata
Pas d’évaluation
Zoetzure tempé
50min
Zijden tofu cheesecake
Pas d’évaluation
Quiche met Ricotta en Paprika
Pas d’évaluation
Vanille-ijs
12h
Balletjes met dadels en noten
Pas d’évaluation
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
1h 20min
Pasta met crème van pistache
30min
Tikka Masala van Bloemkool
30min
Vegan Toastjes met Geroosterde Paprika en Cashewnotenpasta
30min