Appareils et accessoires
Rode kool met appel
Prép. 20min
Total 1h 10min
4 porties
Ingrédients
-
appels (bijv. Boskoop), in stukken gesneden200 g
-
rode kool in stukken500 g
-
ui (60 g), gehalveerd1
-
40 g boterreuzel40 g
-
laurierblad, gedroogd of vers1
-
rode wijnazijn30 g
-
suiker30 g
-
zout½ tl
-
piment, gemalen1 snuifje
-
water150 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta1 volle tl
-
rode wijn100 g
-
jeneverbessen2
-
aalbessengelei50 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
3 g
Calories
981 kJ /
235 kcal
Lipides
11 g
Fibre
4.4 g
Glucides
28 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Klassiekers
27 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Confituur van rabarber, aardbei en vanille
45min
Boter plank met spinaziepesto
10min
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50min
Blauwe bessen Jam
Pas d’évaluation
Pruimenjam
55min
Aardappel- en spruitjespuree
40min
Frangipane met peer
1h 30min
Tomatensaus
40min
Appelmoes
20min
Béchamelsaus
15min
Witloof met ham, gegratineerd met comté
30h
Bolognesesaus
1h 15min