Appareils et accessoires
Boterhammen met spinazie pesto
Prép. 25min
Total 1h 55min
6 porties
Ingrédients
-
water200 g
-
boter in stukken, en iets meer om in te vetten70 g
-
bloem500 g
-
4 g gedroogde gistverse gist verkruimeld10 g
-
suiker1 tl
-
zout1 ½ tl
-
Parmezaanse kaas in stukken50 g
-
verse jonge spinazie150 g
-
teentje knoflook1
-
geroosterd en ongezouten cashewnoten50 g
-
extra vergine olijfolie120 g
-
gemalen zwarte peper1 - 2 snuifjes
-
salade bladeren
-
gemengde groenten (bv. : komkommer, rode paprika, courgette, gele paprika, olijven...)
-
eieren hardgekookt, in plakjes gesneden1 - 2
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
506 mg
Protides
17 g
Calories
2801 kJ /
669 kcal
Lipides
38 g
Fibre
4.2 g
Graisses saturées
12 g
Glucides
64 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Carnaval
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Ananas-kokos crème brûlée zonder toegevoegde suikers
Brak ocen
Gefermenteerde wortelen
Brak ocen
Basis karamel
25 min
Hartige taart met tonijn, eieren en kappertjes
1 godz.
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2 godz. 45 min
Een knoflook en uien mengsel fruiten
20 min
200 g ui kleuren
25 min
Bloemkoolrijst poke bowl
Brak ocen
Op Italiaanse wijze pesto pasta met gekonfijte kerstomaatjes (vegetarisch)
30 min
Salade van boerenkool en rode kool
Brak ocen
Pavlova krans met frambozencoulis, vijgen en granaatappel
6 godz.
Pasta met prei en ajvar
30 min