Appareils et accessoires
Venkel en karwij-rogge crackers met humus
Prép. 40min
Total 1h 30min
6 porties
Ingrédients
Roggecrackers
-
venkelzaad, gedroogd1 ½ tl
-
karwijzaad1 tl
-
roggebloem100 g
-
volkoren tarwebloem100 g
-
lijnzaad grond1 ½ tl
-
zachte bruine basterdsuiker½ tl
-
zeezout½ tl
-
bakpoeder¼ tl
-
water135 g
Humus
-
witte kikkererwten, uit blik gespoeld, uitgelekt (1 x 400 g blik)240 g
-
teentje knoflook1
-
citroen alleen het versgeperst sap1
-
yoghurt, 0,1% vet3 el
-
sumak naar smaak¼ - ½ tl
-
zeezout½ tl
-
zwarte peper, gemalen2 snuifjes
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
7 g
Calories
762 kJ /
181 kcal
Lipides
2 g
Glucides
30 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
lagere GI
8 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Gele paprika shakshuka met avocado
25min
Bloemkool korma
2h 20min
Gefermenteerde rode uien
96h
Eiersalade in een knapperig Paasnestje
1h
Koken van gierst
Pas d’évaluation
Panna cotta
6h 15min
Diepgevroren yoghurthapjes met aardbei en perzik
Pas d’évaluation
Mexicaanse dip in laagjes
25min
Vegan kaas dip
40min
Soubisesaus
Pas d’évaluation
Wortelsalade met sesamcrackers
1h
Basilicumpesto
10min