Appareils et accessoires
Crumble met peren en crème van ricotta
Prép. 25min
Total 1h
2 porties
Ingrédients
Peren infusie
-
water80 g
-
suiker80 g
-
vanillestokje in stukken1
-
sinaasappel de zeste (zonder het witte gedeelte)1
-
steranijs1
-
peren2
Crumble
-
bloem80 g
-
amandelen70 g
-
kruidnagels2
-
rietsuiker90 g
-
boter in stukken60 g
-
rum20 g
Crème van ricotta
-
ricotta uitgelekt150 g
-
rum10 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
20.1 g
Calories
4795 kJ /
1146 kcal
Lipides
53.5 g
Fibre
10.2 g
Glucides
137.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Valentijn
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Ananaspakketjes
1 godz.
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
3 godz.
Vegan appeltaart met crumble en meringue
Brak ocen
Bananensticks met chocoladecoating
Brak ocen
Bessencurd
20 min
Hollandaisesaus
15 min
Karamel parfait
Brak ocen
Driekoningentaart met peren en rozijnen
1 godz. 50 min
Sous-vide Teriyaki Zalm
1 godz. 20 min
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2 godz. 45 min
Chocoladetaart met sinaasappel
2 godz. 40 min
Hollandaisesaus
15 min