Appareils et accessoires
Kruidenboter flatbreads
Prép. 30min
Total 35min
8 stuks
Ingrédients
Kruidenboter
-
boter in stukken60 g
-
teentjes knoflook2
-
verse peterselie enkel de blaadjes1 takje
-
verse dille enkel de blaadjes2 stengels
-
verse rozemarijn enkel de blaadjes1 takje
-
verse bieslook in stukken2 takjes
-
zout (optionnel)½ tl
Flatbread
-
volle yoghurt350 g
-
broodbloem plus extra om te bestuiven350 g
-
bakpoeder1 el
-
zout1 tl
Niveau
facile
Infos nut. par 1 stuk
Protides
7 g
Calories
1045 kJ /
250 kcal
Lipides
8 g
Fibre
1.6 g
Glucides
35 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Heerlijke flatbreads
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Romige Feta Dip
Pas d’évaluation
Gevulde kalkoentaart
1h 30min
Groentenbouillonpasta
45min
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Pas d’évaluation
Driekoningentaart met hazelnoten
Pas d’évaluation
Kip met kruidensalsa en een witte bonen sla met rucola pesto
55min
Kipsatés met pindasaus
2h
Bessenjamtaart
2h 35min
Mexicaanse dip in laagjes
25min
Szechuanrijst met gehaktvlees en chili-olie
1h 5min
BBQ-saus
20min
Turkse flatbreads
2h 10min