Appareils et accessoires
Appeltaart
Prép. 30min
Total 1h
8 porties
Ingrédients
Deeg
-
ongezouten boter in stukjes gesneden, plus iets extra voor het invetten
-
ongezouten boter in stukjes gesneden, plus iets extra voor het invetten75 g
-
meel plus iets extra voor het bestuiven150 g
-
zout1 snuifje
-
¼ tl natuurlijk vanille-extractvanillesuiker, huisgemaakt½ tl
Topping
-
appels (bijv. Reinette, Granny Smith, Braeburn, Pink Lady, Pippeling, Gravenstein)900 - 1000 g
-
suiker30 g
-
ongezouten boter10 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
2 g
Calories
915 kJ /
218 kcal
Lipides
10 g
Fibre
2.2 g
Glucides
30 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Het basiskookboek
174 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Appel strudel
1h 45min
Aardbeien curryketchup
Pas d’évaluation
Eenvoudige appeltaart
45min
Glutenvrije Chocolade Cupcakes met Botercrème
Pas d’évaluation
Sponge cake (luchtige cake)
1h 50min
Appel-rozijnen bladerdeeg taart zonder toegevoegde suikers
Pas d’évaluation
Gestoomde kip op zijn geheel
Pas d’évaluation
Napolitaanse cake
Pas d’évaluation
Turkse flatbreads
2h 10min
Kip in perziksaus
40min
Citroencake
2h
Appelcake
1h