Appareils et accessoires
Tortellini en Spinazie Ovenschotel
Prép. 20min
Total 1h
4 portie
Ingrédients
-
boter en een beetje meer voor het invetten30 gram
-
Gouda kaas in stukjes (2-3 cm)200 g
-
ui gehalveerd60 g
-
tomatenpuree30 g
-
tomaten passata500 g
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.200 g
-
zout en een beetje meer voor de smaak1 theelepel
-
peper, gemalen½ tl
-
suiker½ tl
-
oregano, gedroogd naar smaak1 - 2 tl
-
verse pasta, type tortellini, zonder vulling bijvoorbeeld met vleesvulling, uit de koelvitrine800 g
-
bladspinazie, bevroren ontdooid en uitgeknepen500 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Protides
33 g
Calories
3469 kJ /
824 kcal
Lipides
45 g
Fibre
3.8 g
Glucides
70 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Er is altijd een plek aan onze tafel
30 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Romige pasta met kip en broccoli
30min
Pad Thai
45min
Geroosterde Inktvis en Gnocchi met Paprika en Groene Mojo
2h
Chorizo Quiche
2h 30min
Risottata met asperges, broccoli en champignons
40min
Zalm met zongedroogde-tomatenpesto en groenterijst
40min
Pikant Rundvlees met Rode Paprika
30min
Zalm met rijst en champignons
30min
Kleverige sesamkip
40min
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
30min
Kip Fricassee met Asperges
1h
Krokante Parmezaanse Zalm met Groenten en Citroenroomsaus
Pas d’évaluation