Appareils et accessoires
Geroosterde wortelen met tijm en munt met de Peeler
Prép. 5min
Total 30min
4 porties
Ingrédients
-
extra vergine olijfolie30 g
-
knoflookpoeder¼ - ½ tl
-
paprikapoeder¼ tl
-
zout¼ tl
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak
-
wortelen groot, in gelijke stukken (5 cm)800 g
-
water1110 g
-
verse muntblaadjes om te garneren
-
verse tijmblaadjes om te garneren
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
293.7 mg
Protides
1.9 g
Calories
607 kJ /
145.1 kcal
Lipides
7.4 g
Fibre
5.6 g
Graisses saturées
1.1 g
Glucides
19.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
TM Basis
8 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Gevulde Tomaten met Shakshuka, Mozzarella en gepocheerde Eieren
Pas d’évaluation
Boemkool buffalo hapjes
35min
Tonijnkroketten
1h 30min
Salade van nieuwe aardappelen en asperges met dille-pesto
40min
400-500 g ui karameliseren
50min
Koreaanse Fried Chicken
3h 10min
Gestoomde Chinese groenten
30min
Velouté met Marokkaanse smaken
35min
Rendang met Gele Kleefrijst
2h 45min
Kip in Tomaten-Uiensaus
Pas d’évaluation
Met honing geglazuurde wortelen
30min
Ezogelin Soep
1h 5min