Appareils et accessoires
Lemon glaze madeleines
Prép. 15min
Total 24h 30min
24 portions
Ingrédients
Madeleines
-
unsalted butter cut into pieces120 g
-
eggs2
-
caster sugar120 g
-
plain flour120 g
-
baking powder1 ½ tsp
-
sea salt1 pinch
-
natural vanilla extract1 tsp
-
lemon zest only, no white pith1
-
milk30 g
-
oil10 g
Lemon glaze
-
icing sugar100 g
-
freshly squeezed lemon juice30 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
34.7 mg
Protides
1.1 g
Calories
424.4 kJ /
101.4 kcal
Lipides
5 g
Fibre
0.2 g
Graisses saturées
2.8 g
Glucides
13.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Madeleines
8 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Macadamia chocolate cookies
45min
Peach and custard cream muffins
50min
Macadamia Chocolate Cookies
45min
Classic madeleines
24h 30min
Caramel feijoa upside down cake
1h 10min
Triple Chocolate Muffins
1h
Vanilla Madeleines
1h 30min
Spice cake with caramel pecan glaze
45min
Melting moments with lemon cream
45min
Best ever carrot cake
1h 35min
Blueberry and lemon curd muffins
50min
Only the best chocolate chip cookies ever
25min