Appareils et accessoires
Black forest Christmas yule log
Prép. 30min
Total 1h 30min
12 portions
Ingrédients
Chocolate sponge
-
eggs4
-
white sugar plus extra for sprinkling140 g
-
cocoa powder20 g
-
plain flour140 g
-
baking powder1 tsp
Black forest filling
-
pouring (whipping) cream500 g
-
caster sugar2 tbsp
-
cocoa powder sieved30 g
-
Kirsch (see Tips)2 - 3 tbsp
-
fresh cherries pitted and cut into halves (see Tips)300 g
-
icing sugar for dusting
Niveau
difficile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
66.8 mg
Protides
5.5 g
Calories
1334.7 kJ /
317.8 kcal
Lipides
17.6 g
Fibre
1.8 g
Graisses saturées
10.6 g
Glucides
34.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sweet Treats
33 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Salted caramel sauce
40 min
Almond biscotti
1 godz. 10 min
Cinnamon buns
3 godz. 5 min
Hot cross buns
1 godz. 40 min
Brioche hot cross buns
2 godz. 30 min
Mango pudding
12 godz. 15 min
Jaffa madeleines
30 min
Mango Swiss Roll
40 min
Fresh Fruit Tarts
7 godz. 5 min
Cranberry Almond Cookies (Metric)
1 godz. 20 min
Gingerbread biscuits
2 godz. 20 min
Cotton soft Japanese cheesecake
1 godz. 45 min