Appareils et accessoires
Rye sourdough loaf
Prép. 25min
Total 18h 20min
12 slices
Ingrédients
Rye starter
-
filtered water100 g
-
Mother sourdough starter (see Tips)100 g
-
rye flour100 g
Sourdough
-
extra virgin olive oil to grease
-
filtered water350 g
-
wholemeal plain flour plus extra to dust500 g
-
baker's flour50 g
-
salt2 tsp
-
caraway seeds to taste (optional)1 - 2 tsp
-
ice cubes (approx. 10)
Niveau
difficile
Infos nut. par 1 slice
Sodium
393.2 mg
Protides
6.1 g
Calories
873.9 kJ /
208.9 kcal
Lipides
0.8 g
Fibre
2.4 g
Graisses saturées
0.1 g
Glucides
43.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Seeded bread loaf
3 godz. 20 min
Sourdough Baguettes
15 godz.
Rustic Sourdough Bread
28 godz. 10 min
Apple Wheat Starter
72 godz. 20 min
Spelt bread
26 godz.
Sourdough Starter Discard Focaccia
2 godz. 55 min
Sourdough Starter Discard Crackers
45 min
Sourdough Ciabatta
9 godz. 25 min
Sourdough pizza base
3 godz. 5 min
Mother sourdough starter
108 godz. 20 min
Sourdough Starter Discard Pizza Dough
4 godz. 10 min
Everyday sourdough loaf
4 godz. 20 min