Versions compatibles
Stuffed mushrooms with Manchego cheese
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 24 fresh Swiss brown mushrooms
- 20 g olive oil, plus extra for brushing
- 130 g manchego cheese, rind removed and cut into pieces (3 cm), or cheddar cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1 slice day old bread, torn into pieces
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 pinches ground cayenne pepper
- 2 tsp dried oregano
- ¼ tsp sea salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- Infos nut.
- par 1 piece
- Calories
- 145 kJ / 34.5 kcal
- Protides
- 2.1 g
- Glucides
- 0.7 g
- Lipides
- 2.5 g
- Graisses saturées
- 1.2 g
- Fibre
- 0.4 g
- Sodium
- 53.8 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Watermelon and salmon ceviche stack
25 min
Steamed asparagus with caper crumbs
30min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2h 30min
Parmesan baskets with goat's cheese mousse
1h 15min
Stuffed butternut pumpkin with feta
1 Std. 50 Min
Fennel, asparagus and camembert salad
30min
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7h 10 min
Buckwheat mushroom tartlets
1 Std. 45 Min
Bloody Maria
2 Std. 45 Min
Balsamic salmon and zucchini noodles
35min
Tiraccino
1h 5min
Cod with citrus butter
40min