Versions compatibles
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Cure
- 150 g rock salt
- 50 g white sugar
- 1 tsp Sichuan peppercorns (see Tips)
- 1 tsp fennel seeds
- 2 limes, zest only, no white pith
- 1 ruby grapefruit, juice and zest, no white pith
- 600 g fresh boneless, skinless kingfish fillets
Citrus yoghurt
- 300 g Greek yoghurt
- 20 g lime juice (approx. 1 lime)
Dressing
- 30 g white wine vinegar
- 60 g extra virgin olive oil
Assembly
- ½ ruby grapefruit, peeled and segmented
- 3 radishes, cut into thin slices
- micro herbs, for garnishing
- Infos nut.
- par 1 portions
- Calories
- 955.5 kJ / 227.5 kcal
- Protides
- 17.7 g
- Glucides
- 11 g
- Lipides
- 12.1 g
- Graisses saturées
- 3.7 g
- Fibre
- 1.2 g
- Sodium
- 7251.2 mg
Recettes alternatives
Chicken and port pâté
1 godz. 30 min
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1 godz. 30 min
Prawn bisque with lemon myrtle (Andrew Fielke)
55 min
Apple, leek and sage sauce
15 Min
Fennel, freekeh and orange salad
2h 25min
Saffron and cardamom poached pears
40 min
Spiced poached pears with vanilla cheesecake and gingernut crumb
5h 30min
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
1h 5min
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20min
Mussels in coconut milk
25 min
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40 min
Oysters with lime granita
5min