Cobb salad with buttermilk dressing
TM6 TM5 TM31

Cobb salad with buttermilk dressing

3.9 (29 évaluations )

Ingrédients

Salad

  • 1000 g water
  • 2 skinless chicken breast fillets (approx. 500 g), cut into 3-4 pieces
  • 4 eggs
  • 1 sweet corn cob, silks and husk removed
  • 1 bunch asparagus, woody ends trimmed
  • 4 rindless bacon rashers (approx. 210 g), cut into pieces (1 cm)
  • 20 g oil, plus extra if needed
  • ½ iceberg lettuce, cut into thin slices
  • ½ cos lettuce, roughly torn
  • 1 bunch watercress
  • 1 avocado, cut into cubes (1 cm)
  • 250 g cherry tomatoes, cut into halves

Dressing

  • 130 g buttermilk
  • 70 g cream cheese
  • 60 g sour cream
  • 30 g lemon juice (approx. 1 lemon)
  • 40 g water
  • 1 tbsp white wine vinegar
  • 1 pinch fine salt
  • 1 pinch ground black pepper

Infos nut.
par 1 portions
Calories
1200.1 kJ / 285.6 kcal
Protides
25.5 g
Glucides
6 g
Lipides
17 g
Graisses saturées
5.6 g
Fibre
3.9 g
Sodium
517.1 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives