Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 20 g olive oil, plus extra for drizzling
- 1 ½ tsp salt, plus extra for seasoning
- 1 tsp ground black pepper, plus extra for seasoning
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (2 cm)
- 3 pieces lemon peel (approx. 1 x 8 cm strips), no white pith
- 2 garlic cloves
- 1 carrot, cut into quarters
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 1 celery stalk, trimmed and cut into thirds
- 750 g pork mince
- 150 g red wine
- 80 g tomato paste
- 400 g canned chopped tomatoes
- 2 tbsp dried Italian herbs
- 2 eggplants, cut into thin slices lengthways (15-18 slices, approx. 5 mm thick)
- 250 g smooth ricotta cheese
- 3 sprigs fresh basil, leaves only
- 30 g pine nuts, toasted (optional)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1850.8 kJ / 440.7 kcal
- Protides
- 36.6 g
- Glucides
- 10.7 g
- Lipides
- 26.7 g
- Graisses saturées
- 9 g
- Fibre
- 7.3 g
- Sodium
- 965.6 mg
Recettes alternatives
Pork fillet with mustard
35min
Apple, leek and sage sauce
15 min
Mediterranean vegetable bake
50min
Thai-style fish cakes
30min
Chicken cacciatore
50min
Cauliflower gratin
1h
Fish and mixed vegetable parcels
1h 15min
Crab and ginger tart with chilli dressing
1h 30min
Lamb with pumpkin and lentils
50min
Creamy mushroom and chicken zoodles
40min
Gruyère salmon patties with salad
1h 20min
Chicken and mushroom lasagne
1h 55 min